top of page

Alex en Christelle

Bruiloft_Alex_Christelle_Ohbelle-078.jpg

Alex en Christelle trouwden afgelopen zomer. Het was de dag waarop hun de eeuwige liefde aan elkaar zouden gaan beloven. Een dag waarvoor ik stiekem wel een beetje bang was dat de bruid ongelooflijk gespannen zou zijn, maar op momenten waar je het soms zo erg verwacht bewijst het tegendeel zich. Zo ook op de dag van Alex en Christelle. 's Ochtends, een half uur voordat Alex haar op kwam halen kwam ik even binnen kijken bij de voorbereidingen. En daar zat ze hoor, ik heb nog nooit zo'n relaxte bruid zien zitten vlak voordat haar bruiloft begon, ze maakte zich nergens druk.

Het was een prachtige dag, lieve woorden van de vader van de bruid en een grote groep vrienden en familie waren erbij om de liefde te vieren. 

We begonnen deze dag bij de bruid thuis, hier verzamelde de daggasten om het bruidspaar te ontvangen bij de winkel van de familie. Hierachter aten we heerlijke taart, dronken koffie, waren we allen aanwezig bij een mooie ceremonie. We maakten groepsfoto's, aten een lunch (met frikandellen speciaal!) en we verzamelde zakken vol snoep om mee te nemen naar de kerk. 

Na de kerk dronken we champagne, aten we, en vierden we de het huwelijk van Alex en Christelle bij het Dorpshuis van Kootwijkerbroek: De Essenburcht,  wat inmiddels een wel bekende locatie voor me is geworden. 

 
Deze bruiloft is mede mogelijk gemaakt door onderstaand team: Foto's: Oh Belle Fotografie | Film: IMOTI | Concept en ceremoniemeester: Liefs Linda | Bloemen: Buurvrouw Isabel | Locatie: Bij de bruid thuis en De Essenburcht | Jurk: New Bride  | Snackkar: B&G Catering | Tent: Partyverhuur Voorthuizen | Materiaal: Bos Verhuur

 Wat zeiden zij: 

" Linda heeft onze dag tot een onvergetelijke dag gemaakt, ze deed het geweldig!

Ze is een topper om in te huren voor je grote dag. Ze is meegaand, geeft handige en leuke tips. Linda neemt veel dingen voor je uit handen en regelt veel. Ze heeft veel oog voor details en is een topstylist. In 1 zin; de leukste weddingplanner van de Veluwe!" 

- Alex en Christelle

Wauw, das gaaf! 

Ben je net zo enthousiast geworden van deze bruiloft als ik, en ben je benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen?

LINDA-35.jpg
serving Coffee
bottom of page