top of page

Alwin en Lisanne

Alwin en Lisanne trouwden 13 oktober 2016 , begin van de herfst, een koude dag, maar omringd door zoveel warmte en liefde van alle vrienden en familie tijdens deze prachtige dag! Een jaar daarvoor plaatste ik op Facebook een bericht op zoek te zijn naar een stage bruidspaar. Alwin en Lisanne waren het eerste stel wie hierop reageerde. De stage is inmiddels met een goed afgerond. Hierbij nogmaals bedankt, mede dankzij jullie heb ik mijn diploma in de pocket! 

In augustus 2015 vroeg Alwin zijn Lisanne op vakantie ten huwelijk. Ruim een jaar geleden begonnen Alwin en Lisanne samen met mij aan de voorbereidingen. De zoektocht begon, van locatie, fotograaf en alle verdere leveranciers. De voorbereidingen duurde tot op de dag van te voren, de bloemetjes schikken en de locatie versieren. Alwin en Lisanne kozen voor de locatie Hoeve Sparrendam en trouwden op donderdag 13 oktober.

 

De ochtend begon al vroeg voor Alwin in huize van 't Foort. Zijn moeder hielp hem in alle rust met het klaarmaken voor de grote dag. Bij Lisanne was het ook vroeg, maar de rust was ver te zoeken. De hele familie was aanwezig bij het klaar maken en het ontbijten, wat een gezelligheid! Bij alle dames werden de haren in de krul gezet en de make up opgebracht. Toen Lisanne klaar was, was het nog even wachten op Alwin, maar eenmaal gearriveerd spatten de vonken er vanaf! Wat vond Alwin z'n bruid mooi!

Nadat Alwin Lisanne had opgehaald gingen zij op weg naar de Ginkelse hei. Hier werden prachtige foto's gemaakt en ook de videograaf heeft hier mooie beelden vast gelegd. Na de fotoshoot werden Alwin en Lisanne opgewacht door de dag gasten bij Lisanne haar ouderlijk huis. Hierna was er tijd voor ontspanning. Er werd een kopje koffie gedronken en  een broodje gegeten. Hierna ging men in een stoet naar Hoeve Sparrendam toe.

Bij Hoeve Sparrendam vond de persoonlijke ceremonie plaats. Na de ceremonie gingen we naar de Grote Kerk in Nijkerk. Hierna gingen het bruidspaar en de dag gasten weer terug naar Hoeve Sparrendam. Tijd voor champagne! Na de toast van Alwin werden er donuts gegeten, gefeliciteerd en foto's gemaakt. Na de foto's stond de BBQ klaar, waar de kok heerlijke vleesgerechten had bereid. Tijdens de BBQ werden er een aantal speeches gedaan en werd er afgesloten met Ben en Jerries. Na een momentje ontspanning kwamen de avondgasten aan. Samen met de dag en avondgasten heeft het bruidspaar deze mooie dag afgesloten met een feestavond waar een aantal stukjes gedaan werden en een same day movie werd getoond.

Foto: Corine Nap, OhBelle | Film: Bernard, Stervideo | Locatie: Hoeve Sparrendam | Trouwambtenaar: Tintelend Trouwen | Kapster: Janita van Geresteijn | Make up: I'm Touch | Kaart: Marjolein Vormgeving

Wauw, das gaaf! 

Ben je net zo enthousiast geworden van deze bruiloft als ik, en ben je benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen?

LINDA-35.jpg
serving Coffee
bottom of page