Bart en Mariet

Hoera, Bart en Mariet zijn getrouwd! Bart en Mariet waren op zoek naar een bruiloftstyliste en zagen mij bij de bruiloft van Hans en Rebecca aan het werk. Na deze bruiloft hebben we een paar keer afgesproken om van donderdag 14 september een fantastisch mooie dag te maken en dit heeft Danielle Blokland weer prachtig weten vast te leggen. 

14 september is dit leuke stel getrouwd, we verzamelde bij Bij 't Raadhuys, een hele leuke, knusse lunchroom. Met super lekkere wafels!  Deze lunchroom staat pal tegenover het gemeentehuis van Barneveld. Nadat we die heerlijke wafels hadden opgegeten en we het bruidspaar hebben kunnen bewonderen gingen we naar de overkant van de straat voor de ceremonie. Nadat het bruidspaar het jawoord aan elkaar gegeven hadden kwam de hond van Bart de ringen brengen. 

Na de ceremonie gingen de gasten samen met het bruidspaar op weg naar de schaapskooi De Groote Veen. Hier was het eerst tijd voor de groepsfoto's. Nadat de foto's gemaakt waren stond er een super mooie bruidstaart klaar. Hier heeft iedereen van kunnen genieten, naast de sapjesbar en de lunch. Hierna vertrokken de gasten naar de kerk voor de kerkelijke inzegening van het huwelijk van Bart en Mariet.

Tijdens de kerkdienst ging ik onderweg naar Bilderberg Hotel de Klepperman in Hoevelaken om de dinerzaal en de feestzaal alvast helemaal klaar te maken om het huwelijk te vieren. 

Na de kerkdienst stond er een alcoholvrije cocktail voor de gasten en het bruidspaar klaar, na de toast werd er heerlijk gegeten in de naastgelegen zaal. Na het diner heeft het bruidspaar samen met de dag- en avondgasten er een hele leuke avond van gemaakt.

Deze bruiloft is mede mogelijk gemaakt door onderstaand team: Foto's: Danielle Blokland | Film: Henk Ploeg | Styling: Liefs Linda | Bloemen: Flowers by Co | Locatie: Bij 't Raadhuys, De Groote Veen en Bilderberg Hotel de Klepperman

Wauw, das gaaf! 

Ben je net zo enthousiast geworden van deze bruiloft als ik, en ben je benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen?

LINDA-35.jpg
serving Coffee