top of page

Erik en Jolanda

Erik en Jolanda trouwden op de drukste trouwdag van het afgelopen jaar. 07-07-2017. Wat was het heerlijk weer, wat was het een prachtige dag, een stralend bruidspaar en een fantastisch mooie jurk. De bruid had over elk detail nagedacht, en deze tot in detail uitgewerkt. Een warme dag waarop we volop hebben mogen genieten. Lees en kijk snel verder.

Erik en Jolanda, bijna 2 jaar van tevoren hadden deze leuke mensen, die heel leuk hadden bedacht te gaan trouwen op 07-07-2017 de eerste afspraken en locaties al vast staan. Moest ook wel, alles moest perfect zijn en een drukke dag zou het sowieso worden in trouwland op zo’n gewilde datum. En wanneer je de leukste leveranciers wil, dan moet je er vroeg bij zijn. 

 

Het was zo’n dag, zo’n mooie, heerlijke, warme zomerdag. Zo een waarvan je hoopt dat het je trouwdag is. Dat zou de dag gaan worden van Erik en Jolanda. 

We begonnen deze dag, waar het mintgroen goed aanwezig was, bij het ouderlijk huis van Erik. Vervolgens vond de ceremonie plaats waarna we weer terug gingen naar het ouderlijk huis van Erik om eventjes te genieten van al het moois: van de lunch, de zon, van het bruidspaar, van elkaar en niet te vergeten het ijs!

Een heuse ijscokar kwam het terrein op rijden om iedereen van een ijsje te voorzien. Uiteraard was ook deze ijscokar mintgroen. Hierna zijn we naar de kerk gegaan, hier heeft het bruidspaar Gods zegen over hun huwelijk gevraagd. Daarna was er tijd voor prosecco, proosten, taart en nog meer liefde. Vervolgd door een diner en een gezellig feest. 

Ik kan nog wel even doorgaan met alle details, maar ik zou zeggen kijk en geniet van de foto’s hieronder. Het zijn er nogal wat, maar het is ook zo lastig kiezen tussen alle foto’s wanneer Oh Belle je fotograaf is. 

Deze bruiloft is mede mogelijk gemaakt door onderstaand team: 

Foto's: Corine Nap, Oh Belle | Film: Van Assem 

Ceremoniemeester & ondersteuning voorbereiding: Liefs Linda | Locatie: bruidegom thuis, Essenburcht | IJscocar: Johnny Manini

Wauw, das gaaf! 

Ben je net zo enthousiast geworden van deze bruiloft als ik, en ben je benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen?

LINDA-35.jpg
serving Coffee
bottom of page