top of page

Hans en Rebecca

Vrijdag 19 mei 2017, de dag waarop Hans en Rebecca elkaar de eeuwige liefde hebben beloofd. Een dag die ze nooit meer zullen vergeten. Een prachtige dag, waar ik bij mocht zijn. Wat was het ontzettend mooi, zo veel lieve mensen en mooie woorden. Deze dag vond plaats bij Vanenburg in Putten, een prachtig kasteel waar je je af en toe even in het buitenland waant. Scroll snel naar beneden, want de liefde spat van de foto's van Nelleke Stark af. 

Hans, sergeant in het leger vroeg zijn bruid ten huwelijk na een paar maanden op uitzending te zijn geweest in Irak, op het vliegveld waar iedereen hun geliefden op stonden te wachten kwam als eerste Hans door de deuren om zijn vriendin Rebecca in de armen te vliegen en vervolgens haar ten huwelijk te vragen. Klik hier om de video hiervan te bekijken. 

 

Hierna startte een heel traject: Zoektocht naar een huisje, trouwlocatie vinden, gasten bepalen, leveranciers uitzoeken. Super tof dat jullie ook mij vonden, jullie hebben mij laten zien dat zo’n sprookjeshuwelijk op een kasteel ook wel heel erg gaaf kan zijn! 

Vanaf het begin van de dag tot het laatste uurtje zijn we bij Kasteel Vanenburg gebleven (alles op 1 locatie is echt een aanrader!), hier hebben we mogen genieten van de mooie ceremonie, de mooie speeches en de liefde, want daar kon niemand om heen op jullie trouwdag, jullie straalde! 

Bij de grote poorten van het kasteel wachtten we jullie op, om vervolgens deze mooie dag te beginnen in de serre. Hierna startte de ceremonie, vervolgens de lunch en in het kleine kerkje van kasteel Vanenburg werd Gods zegen over jullie huwelijk gegeven. Na een verrukkelijk diner was er tijd voor een receptie. Hierna hebben we de dag met een kleine groep de dag afgesloten met fantastische stukjes, waarbij Hans zijn Rebecca, in haar trouwjurk, aan het opdrukken kreeg en zelfs oma op gegeven moment meedeed met de polonaise. Kortom een prachtige dag, een fantastische locatie, zo veel mooie woorden en ontzettend veel liefde. 

Deze bruiloft is mede mogelijk gemaakt door onderstaand team: Foto's: Nelleke Stark  (met zelfs een Award winning foto!)| Film: Blond en Blauw | Ceremoniemeester & ondersteuning voorbereiding: Liefs Linda | Bloemen: Flowers by Co | Locatie: Kasteel Vanenburg | Jurk: Taft en Tule 

Wauw, das gaaf! 

Ben je net zo enthousiast geworden van deze bruiloft als ik, en ben je benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen?

LINDA-35.jpg
serving Coffee
bottom of page