top of page
SVDB20190908-0042.jpg
SVDB20190908-0034.jpg
SVDB20190908-0012.jpg

 Aangenaam 

I K   B E N   L I N D A   V A N   D E N   B R I N K 

Een enthousiaste weddingplanner, verzorg met veel liefde persoonlijke bruiloften. Ik hou van toffe details, passend bij elkaar, de sfeer en het bruidspaar. Maar bovenal vind ik het belangrijk dat er een goede sfeer is, er moet 'liefde in de lucht hangen'. Ik geniet met volle teugen van het feit dat ik dit werk mag doen. Op een bruiloft loop, huppel, ren en vlieg ik rond met een hele grote glimlach op m'n gezicht. Ik ben aanwezig wanneer het nodig is, op andere momenten begeef ik me op de achtergrond, maar altijd in de buurt. Ik ben graag de regisseur, gastvrouw, ontwerper en helpende hand op jullie bruiloft.

Bruidsparen die jullie zijn voorgegaan omschrijven mij als: 

"Creatief, gedreven, enthousiast, nuchter en stressbestendig" 

Surround yourself with those who makes you happy. Dat is voor mij erg belangrijk. Niet alleen in mijn werk als weddingplanner, maar ook in mijn sociale leven. Ik zal jullie ook altijd aanmoedigen om ook tijdens jullie bruiloft jullie zelf te omringen met mensen die jullie blij maken. 

Ik ben geboren en getogen in Kootwijkerbroek (een klein dorpje in Gelderland), ben stapelverliefd op mijn verloofde; Jan. Geniet volop van momenten met mijn familie en vrienden, kamperen in ons tentje, en lekker eten, absoluut eten. Ik kan ontzettend genieten van lange zomeravonden met de kaarsjes aan en een wijntje in m’n hand. 

Lees hieronder wat bruidsparen over mij zeiden. 

BruiloftAlwinLisanne-177.jpg

Wat zij zeiden

"Zonder jouw hulp was het niet zo'n mooie dag geworden! Aan alles werd gedacht. Het was heel fijn samenwerken met je en we hadden het echt niet anders kunnen wensen. Ontzettend je best ervoor gedaan en dat was te zien! Ook op de dag zelf heb je alles tot in de puntjes voor elkaar gekregen. Top!" 

A L W I N   &   L I S A N N E

bottom of page