top of page
  • Foto van schrijverLinda van den Brink

20172017

Het jaar zit er bijna op, een goed moment om even terug te kijken op het afgelopen jaar. Het eerste echte jaar voor Liefs Linda, en wat voor een jaar! Een jaar waarin ik 7 bruidsparen heb mogen helpen met de bruiloft van hun dromen. 7 diverse bruiloften, op hele diverse plekken: het strand, een kasteel en een hooiberg. Ik was niet alleen weddingplanner, maar heb ook styling- en ceremoniemeester opdrachten mogen doen. Naast alle bruiloften ben ik samen met mijn zusje ook een aantal keer met onze SABJESBAR op pad geweest!

Een jaar waarin ik gegroeid ben, veel ervaringen opgedaan heb en ook wat bijgespijkerd aan de hand van een cursus. Een jaar waarin we ook gereisd hebben. Oostenrijk, Ibiza en Portugal, weekendjes weg met de meiden en vriendlief. 

2018

Voor 2018 staan er weer een aantal toffe bruiloften op de planning. Maar in de agenda is er zeker nog plek voor nog een paar bruiloften. Heb jij een super tof idee voor je bruiloft, maar nog geen idee hoe jullie dit uit moeten voeren dan help ik jullie daar graag mee. Één van mijn doelen voor volgend jaar is om meer mijn eigen stijl te creëren wat styling betreft en waarschijnlijk komt er in 2018 ook een hele gafe reis! Laten we hopen dat 2018 nog mooier wordt dan 2017. Ik heb super veel zin in 2018, ik wens jullie een heel mooi jaar toe. Voor nu: PROOST! O, ja, mocht jij volgend jaar nu een keertje willen proosten met een sapje van SABJESBAR, laat het dan even weten.

 Ik ga de laatste 2 dagen van dit mooie jaar afsluiten met lieve vrienden en familie. Een hele fijne jaarwisseling!

18 weergaven0 opmerkingen
bottom of page