• Linda van den Brink

BlancoVoor mij geven deze kleuren heel veel rust, door deze foto's ga ik op de details letten van wat de verteller hier wil laten zien. Voor een ander zijn dit nietszeggende kleuren, nietszeggende foto's. Een niets zeggende blog of collage. 

Van al dit eenvoud, ga ik kijken naar de stoffen, de materialen, de uitdrukkingen en de gevoelens. Ik kan hiervan genieten. De pracht van eenvoud. Voor mij zijn deze nietszeggende kleuren juist heel sprekend. Graag neem ik het mee in jullie bruiloft: Een scheut eenvoud.

Wanneer je een goede basis hebt gevonden (lees de locatie) die helemaal bij jullie en de stijl van jullie bruiloft past. Kies je leveranciers en je materialen heel bewust. Gebruik de gekozen materialen en wijk daar niet te veel van af. (lees in plaats van materialen bijvoorbeeld; bloemen, tafellinnen, drukwerk, of kleuren) zo creëer je een rustig beeld. 

​Maar niet alleen in de decoratie, ook in de planning en het draaiboek van jullie bruiloft is het heel fijn om wat eenvoud te verwerken. Bedenk voor jezelf: wat zijn de 5 belangrijkste dingen voor ons? Neem hier de meeste tijd voor tijdens jullie dag, maak dit moment bijzonder. Moet dat met opvallende items? Nee, dat hoeft zeker niet. Maak het persoonlijk. Zorg dat het helemaal bij jullie past. Op deze manier wordt het de mooiste dag. Op deze manier wordt deze mooie dag een hele mooie herinnering. Voor jullie en voor jullie gasten. Want waar draait het nu eigenlijk allemaal om? 

​Waar komen deze mooie foto's vandaan? Pinterest
15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Velvet