top of page
  • Foto van schrijverLinda van den Brink

Hoe vindt je de perfecte leverancier voor jullie bruiloft?

Bijgewerkt op: 19 jan. 2018Je bent ten huwelijk gevraagd en nu opzoek naar leveranciers voor jullie bruiloft. Leveranciers die samen met elkaar jullie een onvergetelijke dag willen bezorgen. Leveranciers die er hun uiterste best voor doen om het tot een dag te maken die helemaal bij jullie past. Hoe stel je nu zo'n team van professionals samen? Hieronder staan 5 tips voor jullie zodat jullie een topteam kunnen samenstellen voor jullie bruiloft.


1. Weide blik

Waarschijnlijk hebben jullie wel één levernacier waarvan jullie weten dat persoon bij jullie past. Als voorbeeld de videograaf. Ga eens bij zijn/haar social media kanalen kijken of zij leveranciers heeft waarmee zij graag samenwerkt. Vaak vindt je deze leveranciers dan terug in de tekst bij de video's van de videograaf, of wanneer je bijvoorbeeld kijkt welke fotograaf de foto's van de videograaf heeft gemaakt. Dit past bij de stijl van de videograaf. De stijl die jou aanspreekt. Of neem contact op met deze leverancier, zij helpen je hier vaak graag mee!


2. Instagram

Bekijk de Instagram! Ik vind dit heel belangrijk en ook ik vind veel toffe leveranciers door instagram. Waarom vindt ik dit zo belangrijk? Wanneer ik naar het profiel van iemand kijk spreekt dit mij aan of niet. Vaak zie op pagina's die je aanspreken niet alleen dingen die jij mooi vindt maar ook herkenningspunten. Bijvoorbeeld: Een zwak voor mooie schoenen, hobby's, of bijvoorbeeld zijn/haar huisdieren.


3. Lees testimonials

Kijk op de site van de door jou gevonden leverancier bij de testimonials van deze leverancier. Wat vonden anderen van zijn/haar diensten, en wat precies vonden ze er zo fijn aan? Kom jij veel woorden tegen die voor jullie ook heel belangrijk zijn? Dan zit je goed! Wanneer je bijvoorbeeld vaak het woord 'rust' tegen komt, maar ben jezelf enorm actief en vol energie, denk dan goed na of hij/zij wel de perfecte leverancier is.


4. Bezoek trouwbeurzen

Wanneer jij graag even wilt kletsen met de personen achter deze social media kanalen voordat je bij deze persoon al een offerte hebt opgevraagd, zijn trouwbeurzen bezoeken een goede optie. Kijk wanneer de leveranciers op beurzen staan en ga eventjes langs. En een grote kans dat je hier nog meer leuke leveranciers vind!


5. Huur een weddingplanner in

Een weddingplanner kent veel meer mensen in de trouwwereld dan jullie, dat is ook niet gek, zij is heel erg veel mee bezig en is al veel verschillende leveranciers tegen gekomen en heeft er met veel samengewerkt. Zij weet wat ze van welke leverancier kan verwachten, wat betekent dat ze jullie alleen het beste aan zal raden. Ook een weddingplanner let goed op welke personen bij jullie passen en welke niet.

Benieuwd naar mij als professional in jullie topteam? Kijk dan even op deze pagina.


Foto is gemaakt door Oh Belle Fotografie, en die leukte trouwambtenaar op de foto is Tintelend Trouwen.

76 weergaven0 opmerkingen
bottom of page