top of page

Tim en Geanne

Tim en Geanne wilden gaan trouwen, onder de hooiberg, een relaxte dag met een knallend feest als afsluiter. In ons eerste gesprek waren dit de belangrijkste punten. Nu de bruiloft alweer een paar maanden geleden is zijn dit ook wel een aantal herinneringen die als eerste in ons naar boven komen wanneer we terug denken aan het huwelijk van Tim en Geanne.

12 mei is dit prachtige stel getrouwd, een dag die begon met een klein buitje, daarna trokken de wolken weg en kwam de zon tevoorschijn. Terwijl het bruidspaar op pad was voor de fotoshoot kwamen de gasten aan. Er stonden heerlijke zoete hapjes voor ons klaar. We wachtte het bruidspaar op en hier was tijd om heerlijk te kletsen en de jurk en de trouwauto te bewonderen.

 

Leuk feitje: de trouwauto waar het bruidspaar in reed, was zo'n 25 jaar geleden ook de trouwauto van de bruidegom zijn ouders. Speciaal voor de bruiloft van Tim en Geanne is de auto weer van stal gehaald en

helemaal opgeknapt. 

Hierna gingen we op weg naar de hooiberg waar de ambtenaar ons een warm welkom gaf, een prachtige ceremonie stond ons te wachten. Hierna stond er een heerlijke lunch voor ons klaar achter de hooiberg. Heerlijk, in de zon, op het terras met een geweldig goede sfeer hadden we alle tijd om te genieten. 

 

Na de kerkdienst kwamen we op de feestlocatie om te proosten op het bruidspaar, vervolgens stond er een buffet voor ons klaar en werd het diner afgesloten met een bruidsijstaart. Daarna begon het feest, vergezeld door nog meer vrienden en familie hebben we deze prachtige dag afgesloten met drankjes en een tof muziekje.

 
Deze bruiloft is mede mogelijk gemaakt door onderstaand team: Foto's: Danielle Blokland | Film: Sweet Memories | Ceremoniemeester & ondersteuning voorbereiding: Liefs Linda | Bloemen: Flowers by Co | Locatie: Hoefslag | Jurk: Bruidsmode Veenendaal  | Muziek: Galaxy Harskamp

Wauw, das gaaf! 

Ben je net zo enthousiast geworden van deze bruiloft als ik, en ben je benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen?

LINDA-35.jpg
serving Coffee
bottom of page