G E R E G E L D

Jullie bruiloft wordt geregeld. Klinkt heerlijk toch? Hebben jullie beide een drukke baan of besteden jullie je vrije tijd liever bij vrienden en familie in plaats van met de voorbereidingen van de bruiloft? Bij het weddingplanner pakket neem ik alle zorg uit handen. We ontwerpen jullie trouwdag, ik reserveer de locaties, kies de leveranciers die bij jullie en jullie 

trouwdag passen, selecteer de materialen en ik maak een uitgewerkt draaiboek. Hiermee wordt jullie to-do-lijstje heel veel korter. Samen met jullie gaan we voor een liefdevol, uniek en geheel eigen concept. 

T A K E N   E N   I N V E S T E R I N G 

Geen mens is hetzelfde, geen enkel bruidspaar is hetzelfde en er is absoluut geen bruiloft hetzelfde. Graag maak ik naar aanleiding van een goed gesprek, een kop koffie en een avond vol creatieve 

uitspattingen waarbij ik jullie een beetje heb leren kennen, een passend voorstel, helemaal op jullie en jullie wensen gebaseerd.

"Zonder jouw hulp was het niet zo'n mooie dag geworden! Aan alles werd gedacht. Het was heel fijn samenwerken met je en we hadden het echt niet anders kunnen wensen. Ontzettend je best ervoor gedaan en dat was te zien! Ook op de dag zelf heb je alles tot in de puntjes voor elkaar gekregen. Top!" 

A L W I N   E N   L I S A N N E